UĞUR KARACAUŞAK DERİ KARMA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU BAŞKAN ADAYI



üretim maliyetlerine olumlu olarak yansımaktadır. Bunun için bizde doğanın bize sunmuş olduğu enerji kaynaklarını etkin kullanarak bu enerjileri üretim bantlarımıza yansıtmayı düşünüyoruz dedi. Karaca Aynı zaman da Organize Sanayi Bölgelerinin bir yaşam merkezi olması gerektiğini bunun Avrupa’da ve Dünyanın bir çok bu şekilde olduğunu ifade ederek ‘’üzülerek görüyorum ki sanayicimiz sadece işi için bölgemize geliyor. İş dışı saatlerinde hiçbir şekilde bölge de olmuyor. Çünkü yeteri kadar sosyal imkanlar yok. Biz sanayimizi sosyalleştirerek iş içi ve iş dışı saatlerde de sosyal olanakların olacağı spor salonlarının, kültür merkezlerinin, kreş ve gündüz bakım evlerinin, kafeteryaların olacağı bir alan oluşturarak hem sanayicimizin hem de sanayide çalışan mesai arkadaşlarımızın vakit geçirebilecekleri, çocuklarını bırakabilecekleri sosyal alanlar tesis ederek bölgemizi daha yaşanılabilir daha sosyal bir bölge haline getireceğiz dedi. 
Organize sanayi bölgesinin çehresini değiştirecek projelerinin de olduğunu ifade eden Uğur Karaca bölgemiz maalesef  3. Sınıf  organize sanayi bölgesi görünümünde. Gerek yerli gerekse de yabancı misafirlerimizi işletmelerimizde ağırlarken geldiğimiz sokak ve caddeler oldukça bakımsız. Bu durum hem bölgemizin hem şehrimizin hem de ülkemizin temsili anlamında oldukça zarar verici bir durum. Bu durum bölgemize yakışmamaktadır. Yapacağımız yeşil alanlar, peyzaj çalışmaları ve asfalt yollarla bölgemiz modern bir yapıya kavuşacaktır dedi. Böylelikle içinde yaşamaktan mutlu olduğumuz, yeşilin daha fazla hakim olduğu, iş dışı saatlerimiz de huzurlu vakit geçireceğimiz alanlar oluşturarak bölgeyi canlandıracaklarını sözlerine ekledi.
 Karaca 11 Mart’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerin bölgemize, şehrimize ve iş insanlarımıza hayırlı olmasını temenni ettiklerini belirterek seçimler de başkanlık için yarışan diğer adaylara da başarılar dilediğini sözlerini ekledi.


Bu haber 342 defa okunmuştur.